Poslovni prostori LW

Oprema poslovnih prostorov nepremičninske agencije.

Za naročnika – podjetje, ki se ukvarja s kratkoročnim oddajanjem nepremičnin – smo zasnovali interier, ki se odziva na njihova specifična izhodišča. Poslovni prostori so deljeni na tri segmente. Vstopni prostor s skupnimi delovnimi mesti, direktorsko pisarno s sejno mizo in servisni prostor v ozadju pisarn.

Lokacija:
Kvadratura:
Leto:
Status:
Naročnik:
Avtorji projekta:
Ljubljana, Slovenija
50 m²
2020
Izvedeno
Privat
Škarabot Matic
Žmavc Aleš

Glavni element vstopnega prostora s skupnimi delovnimi mesti predstavlja garderobna omara, ki je pomaknjena ob rob prostora in poteka po celotni globini tlorisa. Deljena je na dva funkcionalna segmenta, kar se odraža tudi na obdelavi omare. Ličnice prvega segmenta omare so izdelane iz perforiranih front in vertikalnih lamel, ki omogočajo zračenje večje količine posteljnin znotraj omar. V drug segment omar so umeščene shranjevalne površine pisarniškega materiala in čajna kuhinja. Direktorska pisarna združuje samostojno pisarno, ki se lahko pretvori v konferenčno sobo.

“Prilagodljiva, profesionalna skupina arhitektov, ki predvsem znajo prisluhniti naročniku in uresničiti njegove želje.“
Martina in Jože, Poslovni prostori LW

Z veseljem sodelujemo pri vašem projektu

Dogovorimo se za sestanek, na katerem se spoznamo, predstavimo naš proces dela, pogovorimo o vaših željah in ustreznih rešitvah.