Poslovni prostori MS

Zasnova upravnih prostorov inženirsko-proizvodnega podjetja

Za hitro razvijajoče podjetje smo zasnovali nove poslovne prostore. Objekt je sestavljen iz dveh povezanih volumnov. V prvem se nahaja proizvodnji del, v drugem pa upravni del s površino 720 m2. Izhodišče projekta je bila zagotovitev kapacitet za dolgoročno širitev podjetja, ureditev prostorov za učinkovito samostojno in ekipno delo ter ustvariti reprezentativne prostore, ki s svojo zasnovo odražajo naročnikovo dejavnost.

Lokacija:
Kvadratura:
Leto:
Status:
Naročnik:
Avtorji projekta:
Murska Sobota, Slovenija
720 m²
2020
V izgradnji
Privat
Škarabot Matic
Žmavc Aleš

Poslovni prostori so organizirani v dveh etažah. Vhod poteka iz severa, kjer smo zasnovali vstopni trg in nesimetričen nadstrešek z vetrolovom. V pisarne vstopamo preko dvovišinske avle s skulpturalnim stopniščem in sklenjenim stropnim svetilom. Avla predstavlja glavni komunikacijski prostor, saj je iz nje omogočen dostop v vse skupne delovne prostore. Poltransperentne povezave med avlo in delovnimi prostori ustvarjajo steklene predelne stene in premični paneli iz perforirane pločevine. V skupnih pisarniških prostorih paneli zagotavljajo zasebnost, skozi njih pa potekajo tudi kompletne elektro inštalacije, ki napajajo delovna mesta. Barvna in materialna shema prostorov posnema materiale, ki jih podjetje uporablja v svojih produktih. Ti se odražajo v detajlih pohištva, panelih in enovitem tlaku iz brušenega betona.

Z veseljem sodelujemo pri vašem projektu

Dogovorimo se za sestanek, na katerem se spoznamo, predstavimo naš proces dela, pogovorimo o vaših željah in ustreznih rešitvah.